Culinaire verwennerij in restaurant 't Schipken
met een ruime kaart vol lekkere dagverse gerechten.

Onze specialiteiten: scampi's & kikkerbillen

Heerlijke gerechten uit de Belgische keuken, zo op uw bord

Op het menu staan vele gerechten, voor ieder wat wils. Onze specialiteiten zijn scampi’s en kikkerbillen, maar ook voor zeetong en rib-eye staat ‘t Schipken alom bekend. Voor de visliefhebber hebben we diverse visgerechten die regelmatig als suggestie aangeboden worden, zoals roodbaarsfilet, zeewolffilet, tongschar en sint-jacobsvruchten. Ook de vleesliefhebbers kunnen naar believen genieten van onze suggesties met onder andere hertenkalffilet en hazenrug. Sowieso zijn alle gerechten vers gemaakt in eigen huis, zelfs ons lekkere roomijs! U kan ook kiezen voor groepsarrangementen en aangepaste kindergerechtjes. Voor een kleine of een grote hap, bij ‘t Schipken valt ook de prijs in de smaak!

Take-away blijft mogelijk op vrijdagavond, zaterdag & zondag

Vooraf te reserveren, telefonisch op  052 45 13 35  of via e-mail connyherssens@hotmail.com. Gelieve het afgesproken tijdstip na te leven aub.

Vanaf zondag 15 januari zijn er opnieuw pannenkoeken te verkrijgen tussen 15u & 17u!
  • Scampi (6 stuks)
    keuze uit: look – schipken of duivel
  • Kikkerbillen in lookboter (6 stuks)
  • Huisbereide kaaskroketten (2 stuks / 3 stuks)
  • Huisbereide garnaalkroketten (2 stuks / 3 stuks)
  • Duo kaas- en garnaalkroketten
  • Rundscarpaccio – rucola – pijnboompitten
  • Supplement frieten – puree – pasta
  • Mayonaise / ketchup
  • €22
  • € 22
  • € 16 / € 21
  • € 24 / € 30
  • € 20
  • € 21
  • € 3
  • € 1
  • Spaghetti bolognese groot
  • Spaghetti bolognese klein
  • Salade kip – scampi – croutons
  • Salade geitenkaas – appel – spek – noten
  •  
  •  
  • Red Thai Curry noodles, scampi en kip

+ wokgroenten

  • € 18
  • € 15
  • € 26
  • € 26
  •  
  •  
  • € 28
  • Scampi (10 stuks)
    keuze uit: look – schipken of duivel
  • Kikkerbillen look (10 stuks)
  • Gebakken zeetong verse tartaar
  • Gebakken paling
    champignon – sjalot – verse tartaar
  • Pannetje gamba – scampi
    verse tartaar
  • Alles wordt geserveerd met frieten, kroketten, puree of pasta
  • € 30
  • € 30
  • dagprijs
  • € 38
  • € 35
  • Filet Pur (+/- 250 gr)
  • Steak natuur
  • Rundsbrochette
  • Entrecôte (+/- 350 gr)
  • Côte à l’os (2 pers.) +/- 1200 gr.
  • Stoofvlees van varkenswangetjes
  • Warme sauzen:
    Peperroom – Béarnaise –
    Champignonroom

     

  •  
  • Kruidenboter
  • Gebakken champignons
  • Al onze vleesgerechten worden geserveerd met een salade.
    Naar keuze: frieten, puree of kroketten
  • € 35
  • € 28
  • € 30
  • € 30
  • € 70
  • € 26

  • € 3
    € 4



  • € 2,5
  • € 6
  • Salade geitenkaas – appel – noten
  • Red Thai Curry noodles + wokgroenten
  • Salade Nicoise + tonijn
  • Salade Nicoise zonder tonijn
  • € 25
  • € 26
  • € 27
  • € 25
  • Balletjes in tomatensaus
  • Kipfilet met appelmoes
  • Kinderspaghetti bolognaise
  • Curryworst met frieten 1 of 2 stuks
  • € 13
  • € 13
  • € 13
  • € 9 / € 11
  • Huisgemaakte chocolademousse
  • Huisgemaakte frambozensorbet
  • Tiramisu
  • Kinderijsje
  • Coupe vanille (2 bollen / 3 bollen)
  • Coupe dame blanche (2 bollen / 3 bollen)
  • Coupe brésillienne (2 bollen / 3 bollen)
  • Coupe advocaat (2 bollen / 3 bollen)
  • Coupe ‘t Schipken (2 bollen / 3 bollen)
    mandarijn – mandarijnlikeur
  • Coupe banana split (2 bollen / 3 bollen)
  • Coupe vers fruit (2 bollen / 3 bollen)
  • Coupe aardbeien (seizoen) (2 bollen / 3 bollen)
  • € 8
  • € 8
  • € 8
  • € 5
  • € 6 / € 8
  • € 8 / € 10
  • € 8 / € 10
  • € 10 / € 12
  • € 10 / € 12
  • € 9 / € 11
  • € 10 / € 12
  • € 10 / € 12

Verse mosselen verkrijgbaar!

1 kg aan € 23,00
1,5 kg aan € 30,00
Bodemcultuur

Bekijk ons maandmenu

Reserveren is niet verplicht, maar in het weekend wel aan te raden.