Culinaire verwennerij in restaurant 't Schipken met een ruime kaart vol lekkere dagverse gerechten, onze specialiteiten: scampi’s en kikkerbillen

Heerlijke gerechten uit de Belgische keuken, zo op uw bord

Op het menu staan vele gerechten, voor ieder wat wils.
Onze specialiteiten zijn scampi's en kikkerbillen, maar ook voor zeetong en ribeye staat 't Schipken alom bekend.

Voor de visliefhebbers hebben we diverse visgerechten die regelmatig als suggestie worden aangeboden zoals roodbaarsfilet, zeewolffilet, tongschar en sint-jacobsvruchten. Ook de vleesliefhebbers kunnen naar believen genieten van onze suggesties met onder andere speenvarkenkoteletjes en varkens- en lamskroontjes.

Sowieso zijn alle gerechten vers gemaakt in eigen huis, zelfs het roomijs!

U kunt ook kiezen voor groepsarrangementen en aangepaste kindergerechtjes.

Voor een kleine of een grote hap, bij ’t Schipken valt ook de prijs in de smaak!

Te verkrijgen op vrijdag 14 februari en zaterdag 15 februari vanaf 18 u. Zondag 16 februari doorlopend. Gelieve vooraf en tijdig te reserveren.

'T Schipken

Suggesties

  • Rib eye Uruguay

    € 29

  • Struisvogelfilet geflambeerd in gin, beukenzwam, rode wijn, witloof en gratin-aardappelen

    € 32

  • Kalfstong in Madeira met kroketjes

    € 24

  • Gebakken snoekbaarsfilet, bloemkoolpuree, witte wijnsaus en garnaal

    € 28

  • Pasta met gerookte en gekookte ham, kip, champignon en roquefort (optioneel)

    € 24

TEL. 052 45 13 35Reserveerconnyherssens@hotmail.com

Download hier de menukaart

 Menukaart_'T Schipken