Culinaire verwennerij in restaurant 't Schipken met een ruime kaart vol lekkere dagverse gerechten, onze specialiteiten: scampi's en kikkerbillen

Heerlijke gerechten uit de Belgische keuken, zo op uw bord


Op het menu staan vele gerechten, voor ieder wat wils. Onze specialiteiten zijn scampi's en kikkerbillen, maar ook voor zeetong en ribeye staat 't Schipken alom bekend.

Voor de visliefhebbers hebben we diverse visgerechten die regelmatig als suggestie worden aangeboden zoals roodbaarsfilet, zeewolffilet, tongschar en sint-jacobsvruchten. 

Ook de vleesliefhebbers kunnen naar believen genieten van onze suggesties met onder andere hertenkalffilet en hazenrug.

Sowieso zijn alle gerechten vers gemaakt in eigen huis, zelfs het roomijs!

U kunt ook kiezen voor groepsarrangementen en aangepaste kindergerechtjes.

Voor een kleine of een grote hap, bij ’t Schipken valt ook de prijs in de smaak!

Take-away blijft mogelijk op vrijdagavond, zaterdag en zondag

Vooraf te reserveren, telefonisch op 052 45 13 35 of via e-mail [email protected]. Gelieve het afgesproken tijdstip na te leven aub.

Bekijk ons maandmenu

Reserveren is niet verplicht, maar in het weekend wel aan te raden.

Vanaf 1/7 zijn er terug  mosselen!

Voorgerechten

Scampi (6 stuks)
keuze uit: look - schipken of duivel

€ 19

Kikkerbillen in lookboter (6 stuks)

€ 19

Huisbereide kaaskroketten

€ 14

Huisbereide garnaalkroketten

€ 18

Duo kaas- en garnaalkroketten

€ 16

Rundscarpaccio - rucola - pijnboompitten

€ 19

Supplement frieten - puree - pasta

€ 3

Pasta's & salades

Spaghetti bolognese groot

€ 14

Spaghetti bolognese klein

€ 12

Pasta  kip - scampi - beukenzwam

€ 24

Salade  kip - scampi - croutons

€ 24

Salade geitenkaas - appel - spek - noten

€ 24

Voor de kleinsten

Balletjes in tomatensaus

€ 13

Kipfilet met appelmoes

€ 13

Kinderspaghetti bolognaise

€ 13

Curryworst met frieten
1 of 2 stuks

€ 9 / € 11

Hoofdgerechten vis

Scampi (10 stuks)
keuze uit: look - schipken of duivel

€ 26

Kikkerbillen look (10 stuks)

€ 26

Gebakken zeetong
verse tartaar

dagprijs

Gebakken paling
champignon - sjalot - verse tartaar

€  32

Pannetje gamba - scampi
verse tartaar

€ 30

Alles wordt geserveerd met frieten, kroketten, puree of pasta

Hoofdgerechten vlees

Steak natuur

€ 22

Rundsbrochette

€ 25

Entrecôte
(+/- 350 gr)

€ 29

Côte à l'os (2 pers.)
+/- 1200 gr.

€ 58

Stoofvlees van varkenswangetjes

€ 23

Warme sauzen
Peperroom - béarnaise - champignonroom

€ 3

Kruidenboter

€ 2,50

Gebakken champignons

€ 5

Al onze vleesgerechten worden geserveerd met een salade.
Naar keuze: frieten, puree of kroketten

Vegetarische gerechten

Salade geitenkaas - appel - noten

€ 24

Salade met gegrilde kaas (Berloumi) -
tomaat - dressing

€ 20

Veggie pasta (verse groenten)

€ 20

Nagerechten

Huisgemaakte chocolademousse

€ 7

Huisgemaakte frambozensorbet

€ 6

Tiramisu

€ 7

Kinderijsje

€ 4,50

Coupe vanille

€ 6

Coupe dame blanche

€ 8

Coupe brésillienne

€ 8

Coupe advocaat

€ 10

Coupe 't Schipken
mandarijn - mandarijnlikeur

€ 10

Coupe banana split

€ 9

Coupe vers fruit

€ 10

Coupe aardbeien (seizoen)

€ 10

Sluitingsdagen

Dinsdag 6 september gesloten wegens onze fietstocht

Vrijdag 9 september gesloten wegens familiefeest

Van maandag 24 oktober tot en met donderdag 10 november gesloten wegens jaarlijkse vakantie

Openingsuren

Maandag en dinsdag van 12:00 tot 23:00
Woensdag & donderdag gesloten
Vrijdag van 12:00 tot 00:00
Zaterdag van 17:00 tot 00:00
Zondag van 12:00 tot 00:00
Keuken open tot 21:00