Culinaire verwennerij in restaurant 't Schipken met een ruime kaart vol lekkere dagverse gerechten, onze specialiteiten: scampi’s en kikkerbillen

Heerlijke gerechten uit de Belgische keuken, zo op uw bord

Op het menu staan vele gerechten, voor ieder wat wils.
Onze specialiteiten zijn scampi's en kikkerbillen, maar ook voor zeetong en ribeye staat 't Schipken alom bekend.

Voor de visliefhebbers hebben we diverse visgerechten die regelmatig als suggestie worden aangeboden zoals roodbaarsfilet, zeewolffilet, tongschar en sint-jacobsvruchten. Ook de vleesliefhebbers kunnen naar believen genieten van onze suggesties met onder andere speenvarkenkoteletjes en varkens- en lamskroontjes.

Sowieso zijn alle gerechten vers gemaakt in eigen huis, zelfs het roomijs!

U kunt ook kiezen voor groepsarrangementen en aangepaste kindergerechtjes.

Voor een kleine of een grote hap, bij ’t Schipken valt ook de prijs in de smaak!

'T Schipken

Suggesties

  • Rib eye Uruguay

    € 29

  • Hazenrug met pepersaus, herfstgroenten en dennenappeltjes

    € 30

  • Hertenhaasje met bospaddestoelen, rode wijn, herfstgroenten en gratin aardappelen

    € 35

  • Filets van tarbot, bospaddestoelen, puree van aardpeer, kreeftensaus en bloemkool

    € 28

  • Pasta van kip, bloemkool, wortel en bospaddestoelen

    € 25

    Veggie € 22

TEL. 052 45 13 35Reserveerconnyherssens@hotmail.com

Download hier de menukaart

 Menukaart_'T Schipken